пʼятницю, 15 листопада 2013 р.

Вітаю Вас на своєму сайті, який був розроблений для майбутніх будівельників, кваліфікованих мулярів. Разом з тим, інформація сайту стане в нагоді й тим, хто ще не визначився із майбутньою професією. Адже в наш час важливо вміти вправно працювати руками та отримувати за це достойну винагороду. А робота висококваліфікованих мулярів здавна шанувалася та й зараз затребувана на сучасному ринку праці. Врешті-решт БУДІВЕЛЬНИК – ЗВУЧИТЬ ГОРДО!
Цю професію можна здобути в багатьох професійно-технічних навчальних закладах України, зокрема, й у Камінь-Каширському вищому професійному училищі, де для цього створено всі умови.
       На цьому сайті віднайдете багато корисної інформації для удосконалення професійних знань та умінь, якими повинен володіти висококваліфікований муляр. Навчальні матеріали подано у вигляді інструктивно-технологічних карток з ілюстраціями основних виробничих прийомів. На сайті розміщено список посилань на корисні сайти, де можна почерпнути багато цікавої інформації, що стосується інновацій будівництва, розміщені відеоуроки по муруванню. За допомогою контактної форми можете писати мені запитання, на які я обов'язково відповім. Також для самооцінки засвоєння знань можна пройти он-лайн тестування, отримати оцінку та визначити прогалини чи недоліки опанування навчальним матеріалом.

Вчіться, опановуйте, удосконалюйтесь!



1 коментар:

  1. Всім привіт, сьогодні продуктивний день. Працюю над своїми проектами, які потрібно виконати протягом наступного тижня, а також розробляю нову стратегію для досягнення своїх бізнес-цілей. Я говорю про містера Педро, посадовця з позик, який допоміг схвалити мою позику для відкриття мого бізнесу за ставкою 3%, тож я дуже сподіваюся, що в найближчі тижні я зможу відновитися і не дозволити нічому мене тримати. вниз. Я ненавиджу, що кожен день відбувається по-різному, і я просто ненавиджу те, що я відчуваю. Я готовий бути тією людиною, якою я був понад рік тому, яка на шляху і знає, що важливо, міцного здоров’я та йти до своїх цілей. Я просто вірю, що повернуся на правильний шлях, а також з нетерпінням чекаю багатьох змін у моєму житті протягом наступних кількох тижнів. Тримайте мене в своїх думках, вся позитивна енергія дійсно потрібна.
    для бізнес-кредиту.особистої позики, автокредиту, житлового кредиту та іншої фінансової допомоги.
    Щоб отримати позику, зв’яжіться з паном Педро на pedroloanss@gmail.com.

    ВідповістиВидалити